activiteiten Heerhugowaard in de spotlight!

De Winter Pubquiz Heerhugowaard!

Tijdens deze quiz speelt u diverse rondes met vragen, opdrachten, muziek en geluidsfragmenten, waarbij de winter centraal staat en u antwoord geeft via echte stemkastjes op het grote scherm! 

Moordspel Heerhugowaard Moord Bij De Maffia!

Don Corleone wordt tijdens zijn eigen verjaardagsfeest dood terug gevonden op het toilet van zijn eigen ‘casa’. Eén van de aanwezigen moet de moordenaar zijn. Maar wie heeft deze gruwelijke moord gepleegd? 

CSI-Pad Moordspel Heerhugowaard!

Doorzie jij de roddels, leugens en intriges van de verdachten? Heb jij het zesde zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan ben jij samen met jouw team in staat deze moord tijdens dit IPad teamuitje Heerhugowaard op te lossen!

IPad Challenge Heerhugowaard!

Uniek en vernieuwend in de uitjes-wereld! Dat is deze IPad Challenge Heerhugowaard! Gewapend met een echte IPad speelt u dit interactieve spel tegen uw collega’s. Weet uw team de opdrachten door het centrum van Schagen op de IPad uit te voeren? Of zorgen de andere teams ervoor dat u geen kant meer op kunt door de inzet van hun digitale bommen, virussen of andere online gadgets!


categorieën uitjes Heerhugowaard!

Sportieve activiteiten heerhugowaard

(0)

Spelprogramma's heerhugowaard

(0)

Quizzen in heerhugowaard

(0)

Teambuilding heerhugowaard

(0)

Workshops heerhugowaard

(0)

Vrijgezellenuitjes heerhugowaard

(0)

Interactieve Uitjes heerhugowaard

(0)

Rondleidingen heerhugowaard

(0)

Individuele uitjes heerhugowaard

(0)

Uitje Heerhugowaard, bedrijfsuitje Heerhugowaard of bedrijfsfeest Heerhugowaard boekt u bij Eenhoorn Evenementen!

 

Een uniek bedrijfsuitje Heerhugowaard?
Een spannend vrijgezellenfeest Heerhugowaard?
Of juist een rustig dagje uit in Heerhugowaard?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Heerhugowaard voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Wij bieden een scala aan mogelijkheden van originele uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen in en om het centrum van Heerhugowaard. De stad Heerhugowaard is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 94.000 inwoners. De stad is nationaal en internationaal bekend vanwege haar beroemde kaasmarkt. Daarom noemt men Heerhugowaard in de volksmond ook wel ‘de Kaasstad’. Maar naast kaas heeft Heerhugowaard vele malen meer te bieden. Een rijke historie met daarbij de tachtigjarige oorlog als belangrijk gegeven waarbij Heerhugowaard de opmars van de Spanjaarden wisten te stoppen. Dit leidde tot de bekende uitdrukking; bij Heerhugowaard begint de Victorie! Fraaie en sierlijke gebouwen zijn door het hele centrum te vinden afkomstig uit de rijke historie. Maar Heerhugowaard staat ook zeker voor gezelligheid. Neem plaats op de vele terrasjes en geniet van een heerlijk drankje!

Geniet van uw uitje of bedrijfsuitje Heerhugowaard!
Naast een compleet uitje Heerhugowaard, groepsuitje Heerhugowaard of bedrijfsuitje Heerhugowaard bieden wij ook losse activiteiten aan. Activiteiten waarbij teambuilding van grootbelang is. Beleef bijvoorbeeld leuke teambuildingsuitjes Heerhugowaard, personeelsuitje Heerhugowaard, teamuitje Heerhugowaard of complete teambuildingsdag Heerhugowaard. Ook voor een originele workshop Heerhugowaard, een spannend vrijgezellenuitje Heerhugowaard, gezellig vrijgezellenfeest Heerhugowaard of bijzondere rondleidingen Heerhugowaard bent u bij ons evenementenbureau Heerhugowaard aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens diverse mogelijkheden op het gebied van uitjes in andere steden. Kijk voor deze mogelijkheden op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; Amsterdam, Hoorn, Volendam, Haarlem of Texel. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschaliger evenement Heerhugowaard. Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Heerhugowaard, een origineel themafeest Heerhugowaard, groepsactiviteit Heerhugowaard, bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke evenementen. Voor informatie kijkt u op www.eenhoornevenementen.nl.

unieke themafeesten Heerhugowaard!

1001 Nacht Themafeest Heerhugowaard!

Treed binnen in de wonderlijke wereld van 1001 nacht! Neem plaats op het thee terras, dans op het Djemaa el-Fna plein, geniet van verschillende smaken uit de waterpijp, voorspel uw toekomst bij de waarzegster of maak kennis met een echte Tijger python!

Travel around the World Heerhugowaard!

Vandaag bent u de globetrotter en vliegt u van continent naar continent. Waag een gokje bij het casino in Vegas, duik de drukke straatjes in van Marrakech of dans tot diep in de nacht onder de palmbomen!

Het Foute Campingfeest Heerhugowaard!

Ga terug naar de oer-Hollandse gezelligheid van de camping tijdens dit campingfeest. Beleef samen een gezellig fout feest Heerhugowaard in de campingkantine!

Apres Ski Party Heerhugowaard!

Welkom in deze Tiroler skihut die speciaal voor u vanavond geopend is! Verschillende winterse activiteiten staan op u te wachten met bovenop de bar onze zingende skilerares ‘Die Trudi’!