Teamsuitjes Heerhugowaard


categorieën uitjes Heerhugowaard!

Sportieve activiteiten heerhugowaard

(0)

Spelprogramma's heerhugowaard

(0)

Quizzen in heerhugowaard

(0)

Teambuilding heerhugowaard

(0)

Workshops heerhugowaard

(0)

Vrijgezellenuitjes heerhugowaard

(0)

Interactieve Uitjes heerhugowaard

(0)

Rondleidingen heerhugowaard

(0)

Individuele uitjes heerhugowaard

(0)

Teamuitjes Heerhugowaard

Unieke teamuitjes Heerhugowaard beleven met uw gezelschap?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Heerhugowaard voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Heerhugowaard is gelegen in de kop van Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 63.000 inwoners. Deze plaats is ontstaan uit de drie dorpjes Zuid, De Noord en ’t Kruis en samengesmolten tot Heerhugowaard. De dorpskern van De Noord ligt aan de Middenweg, de kern van Zuid is te vinden aan de Stationsweg bij de oude kerk. Heerhugowaard heeft een klein winkelcentrum in Centrumwaard en een groot winkelcentrum in de wijk Middenwaard. Tevens heeft deze plaats leuke voorzieningen van verschillende kroegen, clubs, een theater en zelfs een eigen bioscoop!

Geniet van unieke en originele teamuitjes Heerhugowaard met uw gezelschap!

Originele teamuitjes Heerhugowaard beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke bedrijfsuitjes of afdelingsfeesten in Heerhugowaard graag! Deze prachtige stad biedt vele mogelijkheden op het gebied van een dagprogramma of avondfeest met collega’s. Wij laten u daarom tijdens uw teamuitjes Heerhugowaard graag kennis maken met deze stad en haar inwoners. Van programma’s door het centrum van Heerhugowaard tot aan unieke dinerspellen en feestavonden bij een gezellige horecalocatie. Wij maken uw teamuitjes Heerhugowaard op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over alle mogelijke teamuitjes Heerhugowaard kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Heerhugowaard!