activiteiten Heerhugowaard in de spotlight!

De Winter Pubquiz Heerhugowaard!

Tijdens deze quiz speelt u diverse rondes met vragen, opdrachten, muziek en geluidsfragmenten, waarbij de winter centraal staat en u antwoord geeft via echte stemkastjes op het grote scherm! 

Moordspel Heerhugowaard Moord Bij De Maffia!

Don Corleone wordt tijdens zijn eigen verjaardagsfeest dood terug gevonden op het toilet van zijn eigen ‘casa’. Eén van de aanwezigen moet de moordenaar zijn. Maar wie heeft deze gruwelijke moord gepleegd? 

CSI-Pad Moordspel Heerhugowaard!

Doorzie jij de roddels, leugens en intriges van de verdachten? Heb jij het zesde zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan ben jij samen met jouw team in staat deze moord tijdens dit IPad teamuitje Heerhugowaard op te lossen!

IPad Challenge Heerhugowaard!

Uniek en vernieuwend in de uitjes-wereld! Dat is deze IPad Challenge Heerhugowaard! Gewapend met een echte IPad speelt u dit interactieve spel tegen uw collega’s. Weet uw team de opdrachten door het centrum van Schagen op de IPad uit te voeren? Of zorgen de andere teams ervoor dat u geen kant meer op kunt door de inzet van hun digitale bommen, virussen of andere online gadgets!


categorieën uitjes Heerhugowaard!

Sportieve activiteiten heerhugowaard

(0)

Spelprogramma's heerhugowaard

(0)

Quizzen in heerhugowaard

(0)

Teambuilding heerhugowaard

(0)

Workshops heerhugowaard

(0)

Vrijgezellenuitjes heerhugowaard

(0)

Interactieve Uitjes heerhugowaard

(0)

Rondleidingen heerhugowaard

(0)

Individuele uitjes heerhugowaard

(0)

Themafeest Heerhugowaard

Een uniek themafeest Heerhugowaard beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Heerhugowaard voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Heerhugowaard is gelegen in de kop van Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 63.000 inwoners. Deze plaats is ontstaan uit de drie dorpjes Zuid, De Noord en ’t Kruis en samengesmolten tot Heerhugowaard. De dorpskern van De Noord ligt aan de Middenweg, de kern van Zuid is te vinden aan de Stationsweg bij de oude kerk. Heerhugowaard heeft een klein winkelcentrum in Centrumwaard en een groot winkelcentrum in de wijk Middenwaard. Tevens heeft deze plaats leuke voorzieningen van verschillende kroegen, clubs, een theater en zelfs een eigen bioscoop!

Geniet van een uniek en origineel themafeest Heerhugowaard met uw gezelschap!

Een origineel themafeest Heerhugowaard beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke bedrijfsuitjes of afdelingsfeesten in Heerhugowaard graag! Deze prachtige historische V.O.C. stad biedt vele mogelijkheden op het gebied van een dagprogramma of avondfeest met collega’s. Wij laten u daarom tijdens uw themafeest Heerhugowaard graag kennis maken met de stad en leuke thema’s voor uw feestavond. Wij maken uw themafeest Heerhugowaard op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over uw themafeest Heerhugowaard kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Heerhugowaard!

1001 Nacht Themafeest Heerhugowaard!

Treed binnen in de wonderlijke wereld van 1001 nacht! Neem plaats op het thee terras, dans op het Djemaa el-Fna plein, geniet van verschillende smaken uit de waterpijp, voorspel uw toekomst bij de waarzegster of maak kennis met een echte Tijger python!

Travel around the World Heerhugowaard!

Vandaag bent u de globetrotter en vliegt u van continent naar continent. Waag een gokje bij het casino in Vegas, duik de drukke straatjes in van Marrakech of dans tot diep in de nacht onder de palmbomen!

Het Foute Campingfeest Heerhugowaard!

Ga terug naar de oer-Hollandse gezelligheid van de camping tijdens dit campingfeest. Beleef samen een gezellig fout feest Heerhugowaard in de campingkantine!

Apres Ski Party Heerhugowaard!

Welkom in deze Tiroler skihut die speciaal voor u vanavond geopend is! Verschillende winterse activiteiten staan op u te wachten met bovenop de bar onze zingende skilerares ‘Die Trudi’!