0229-757080

Back to the Carabbean Heerhugowaard!

(0)

vanaf

64,50

p.p. excl. BTW

Back to the Carabbean Heerhugowaard!
 • Feesten

Omschrijving

Een Caribische feestavond Heerhugowaard onder de palmbomen! Bijzondere live optredens, ontspannen in de retro lounge, dansen op de verlichte dansvloer of tot rust komen in uw eigen hangmat. Een feestavond vol warmte en tropische verrassingen staan op u te wachten. Eén ding is zeker; Dit wordt ‘A Hot Summer Night!’ 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op locatie met een heerlijke cocktail. Een goed begin van deze tropische avond in Heerhugowaard! Baan een weg tussen de palmbomen door waarna u de kleurrijke discolichten ziet. Hier moet u zijn! Neem plaats op de verlichte dansvloer en dans op de Caribische klanken!

Back to the Caribbean – Caribische Feestavond Heerhugowaard!

Als de discobollen op volle toeren draaien, oude bekende zomerse dansplaten klinken, komen de voetjes al snel van de vloer. Zeker wanneer de diva of disco langs komt. Een top artiest met prachtige stem start deze Caribische feestavond Heerhugowaard met de rustige hits om op te warmen. Even ontspannen? Dat kan ook! Neem plaats op de retro lounge of zak even weg in een hangmat onder de palmbomen. Relax en ontspan! Maar niet voor lang want onze Disco Diva staat opnieuw klaar voor haar tweede opzwepende disco-set! Hierna neemt DJ Sven het stokje over en zijn ook verzoekjes van harte welkom! U danst deze avond op de verlichte dansvloer, en geniet met volle teugen tot diep in de tropennacht. Beleef een fantastisch Caribisch feest met gevoel voor sfeer en detail!

Tijdens deze Caribische feestavond Heerhugowaard zorgen wij dat de locatie de juiste uitstraling heeft. Deze feestavond is mogelijk bij een gezellige horecalocatie, maar kan ook bij u intern binnen uw eigen bedrijf. Tevens is het mogelijk deze feestavond verder uit te breiden met een drankarrangement of buffet. Na uw aanvraag zorgen wij voor een voorstel met daarin onder andere het programma en eventuele uitbreidingsopties waaronder locatie mogelijkheden en bijvoorbeeld een buffet menu. Ook is het mogelijk de avond uit te breiden met een cocktailbar, cocktailworkshop, promo dames in tropische outfit en nog veel meer entertainment. Deze Caribische feestavond Heerhugowaard is ook (op aanvraag) mogelijk in de rest van Nederland.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   50 personen

   Tijdsduur

   4.00 uur

   Prijs

   € 74,50 p.p. excl BTW (Bij 50 tot 60 personen)

   € 72,00 p.p. excl BTW (Bij 61 tot 70 personen)

   € 69,50 p.p. excl BTW (Bij 71 tot 80 personen)

   € 67,00 p.p. excl BTW (Bij 81 tot 90 personen)

   € 64,50 p.p. excl BTW (Bij 91 tot 100 personen)

   Inclusief
   Welkomstcocktail
   Zangeres 2 sets á 30 min.
   70's Verlichte dansvloer
   DJ Drive Inn Show met licht & Geluid
   Aankleding van locatie in tropische sferen

   Exclusief
   Locatiehuur (Afhankelijk van locatie maar vervalt bij afname van drankarrangement)

   Uitbreidings opties
   Drankarrangement (bier, wijn, fris)
   Buffet of Barbecue
   Cocktailbar