0229-757080

Disco Workshop Dansen!

(0)

vanaf

43,50

p.p. excl. BTW

Disco Workshop Dansen!
 • Vrijgezellenuitjes Heerhugowaard
 • Workshops Heerhugowaard

Omschrijving

Saturday night fever is back! Tijdens de workshop Disco dansen komen diverse hits voorbij uit de jaren 60 en 70. Opzoek naar gezellige muzikale invulling van een vrijgezellenfeestje of personeelsuitje? Shake it! Leer de unieke moves van Pulp fiction en John Travolta tijdens deze unieke disco workshop Heerhugowaard! 

Ontvangst

Jullie worden ontvangen op locatie in Heerhugowaard waar onze dansinstructrice klaar staat. Vervolgens neemt onze instructrice het woord en geeft zij een korte uitleg over de workshop en wat we gaan doen deze middag.

Disco Workshop Heerhugowaard!

Staying Alive Staying Alive Ah Ah Ah Ah! Staying Alive! Trek je mooiste disco outfit aan en gooi de heupen los tijdens deze disco workshop Heerhugowaard. Na het ontvangstdrankje is het tijd om de jaren ’60 en ’70 outfit aan te trekken. De workshop begeleidster start met een introductiedans waarna jullie stap voor stap de basics van de dans leren. Onder leiding van onze instructrice volgen jullie een 1,5 uur durende workshop en leren jullie de basics van de disco en performen jullie met elkaar een zelf geleerde dans. Deze kan uiteraard ook gefilmd worden door onze instructrice voor een blijvende herinnering. Deze dansworkshop is laagdrempelig en voor ieder toegankelijk om aan deel te nemen. Hilariteit en gezelligheid staat hierbij centraal. Niks moet, alles mag! Na 1,5 uur is het tijd om te kijken of het leren van de verschillende danstechnieken ook zijn uitwerking hebben gehad en voert iedereen een korte show op om de Saturday night Fever op bijzondere wijze te presenteren.

Na afloop van deze disco workshop Heerhugowaard ontvangt iedereen een certificaat als aandenken en zetten we de bride to be natuurlijk nog even in het zonnetje. Uiteraard is het mogelijk om zelf het eindresultaat te filmen en wellicht in geval van bijvoorbeeld een trouwerij te tonen op de bruiloft zelf. Dit kan op verzoek ook door een professionele cameraman gebeuren. Deze workshop is verder uit te breiden met een activiteit, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Voor meer informatie of eventuele uitbreidingsopties neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   15 personen

   Tijdsduur

   1.30 uur

   Prijs

   € 43,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)

   Inclusief
   Welkomstdrankje
   Professionele dansinstructeur/instructrice
   Disco workshop 1,5 uur
   Benodigde materialen/attributen
   Locatiehuur
   Certificaat na afloop voor alle deelnemers!