0229-757080

Escape Game Outside The Area!

(0)

vanaf

29,50

p.p. excl. BTW

Escape Game Outside The Area!
 • Spelprogramma's Schagen
 • Interactieve Uitjes Schagen

Omschrijving

Ontsnap samen met uw team uit deze unieke game! Op de plattegrond van de IPad ziet u 4 area’s maar deze zitten op slot. Om deze te openen dient u op tijd te zijn en de juiste sleutelcode in te voeren. Lukt het uw team om de mini games te spelen binnen de area en deze op te lossen? Dan speelt u de area vrij en kunt u wellicht een poging wagen om te ontsnappen! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horeca locatie met een drankje. Hierna neemt onze begeleider het woord en start uw programma Outside the Area!

IPad Escape Uitje Schagen!

Ieder team ontvangt een IPad. Deze gaat uw team vandaag leiden langs de verschillende area’s. Op de plattegrond van de IPad ziet u de stad opgedeeld in 4 delen te weten; Zombie Area, Ghost Area, Bandit Area en Prison Area. Ga naar één van deze Area’s toe en speel de 4 opdrachten in de Area zelf. Bij iedere opdracht kunt u een cijfer verdienen die u nodig heeft om de 5de opdracht (de slot opdracht) binnen de Area te kunnen openen. Is dit gelukt, dan verdient uw team een sleutel. Tenminste, als u deze sleutel met de IPad kunt vangen…

Maar pas op! Want in de Area’s zijn digitale figuren te vinden die punten bij uw team afsnoepen. Blijf dus op afstand van zombies, spoken en andere wezens, want zij kosten uw team punten! Na 4 Area’s heeft u 4 sleutels kunnen verdienen. Vanaf nu komt er een 5de Area beschikbaar en kunt u deze met de 4 sleutels openen. Bent u binnen? Dan speelt u de grande finale! We eindigen met de prijsuitreiking Bent u binnen? Dan speelt u de grande finale! We eindigen met de prijsuitreiking bij de horeca locatie. Uiteraard is het mogelijk om dit programma verder uit te breiden met een lunch, diner of feestavond. Voor meer informatie over dit IPad escape uitje Schagen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   12 personen

   Tijdsduur

   3.30 uur

   Prijs

   € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)

   € 33,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   Professionele begeleiding (Game-master)
   Spelmaterialen Outside The Area
   IPad per team in bruikleen (uitgaande 8 pers. per team)
   Alle gemaakte foto's en video's na afloop digitaal toegestuurd
   Prijsje voor de winnaars!