0229-757080

Rondje Snackbar Schagen!

(0)

vanaf

19,50

p.p. excl. BTW

Rondje Snackbar Schagen!
 • Rondleidingen Schagen

Omschrijving

Een unieke rondleiding met gids door Schagen waar u verschillende bezienswaardigheden gaat bezoeken. Maar naast deze verschillende bezienswaardigheden bezoeken we ook wat anders! Totaal maken we namelijk drie tussenstops bij verschillende snackbars in het centrum, waar u gaat genieten van een patatje met, broodje kroket en een ijsje! Een heerlijke rondleiding om van te smullen! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden in het centrum van Schagen ontvangen door onze gids op de afgesproken locatie. Na een korte introductie over Schagen start de tour en beleven u en uw gezelschap het zogeheten ‘Rondje Snackbar’!

Snackbar Rondleiding Schagen!

We beginnen deze tour met een mooie rondleiding door Schagen. Onder begeleiding van onze gids nemen we u mee op de route. Dan beginnen de buikjes te knorren en komen we aan bij de eerste snackbar. Hier serveren we u een heerlijk patatje en kiest u zelf uw saus naar keuze! Is uw frietje op en zit de saus nog rond de mond? Geen probleem, wie bewaard heeft wat! De gids vervolgt in ieder geval samen met u de rondleiding waarbij we wederom langs mooie hotspots komen van Schagen. Na ongeveer een half uur komen we aan bij de volgende snackbar waar u gaat genieten van een smakelijk broodje kroket of frikandel! Het laatste gedeelte van deze tour doen we nog een ijsje toe bij snackbar 3. Uiteraard met een grote toef slagroom erop!

Deze unieke snackbar rondleiding Schagen is verder uit te breiden met een leuke activiteit of een bezoek aan meerdere snackbars tijdens de tour of meer snacks per snackbar. Ook uitbreiding met een uitgebreid diner na afloop is mogelijk (indien u nog niet voldoende heeft gehad). Ontdek Schagen op ontspannen maar humoristische wijze tijdens deze bijzondere rondleiding samen met uw collega’s, familie of vrienden!

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   12 personen

   Tijdsduur

   2.30 uur

   Prijs

   € 24,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)

   € 23,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 21,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 20,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 19,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Professionele Gids
   Rondleiding van 3x 30 minuten tussen snackbars door!
   Patatje met 1 p.p. bij Snackbar 1
   Broodje kroket 1 p.p. bij Snackbar 2
   IJsje 1 p.p. bij Snackbar 3