0229-757080

Workshop Klompen Schilderen Schagen!

(0)

vanaf

31,50

p.p. excl. BTW

Workshop Klompen Schilderen Schagen!
 • Workshops Schagen

Omschrijving

Zelf uw eigen klomp schilderen! Dat is deze creatieve workshop waarbij u zelf uw schilders kunsten gaat vertonen. Onder begeleiding van onze echte Volendamse klompenspecialist maakt u een mooie creatie in het centrum van Schagen! U kunt sjablonen gebruiken of lekker verven uit de losse pols werken. En na afloop krijgt u uw eigen geschilderde klomp mee naar huis! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een gezellige locatie in het centrum van Schagen. Onze begeleider geeft een korte introductie waarna de schorten om gaan en u uw eerste creatieve ideeën op de klomp gaat uiten.

Klompen Schilderen Schagen!

Wat is uw stijl? Kiest u voor een kleurrijke klomp of juist een hele moderne? Onder begeleiding van onze klompenspecialist start u met de grove lijnen tekenen op uw klomp. Enkele voorbeelden zijn aanwezig van geschilderde klompen maar het leukste is natuurlijk dat u blanco met vrije geest aan het werk gaat. Om er leuke figuren op te plaatsen zijn er diverse sjablonen aanwezig die u kunt gebruiken om uw klomp te decoreren. Ondertussen loopt onze begeleider rond en geeft tips waar nodig. Na afloop van de workshop laten we de klompen even drogen en is het tijd om ieder zijn of haar creatie te bekijken en te beoordelen. En als beloning voor het harde werken krijgt iedereen zijn eigen geschilderde klomp mee naar huis!

Deze workshop draait om creativiteit, samen bezig zijn maar bovenal gezelligheid. Met uw collega’s, familie of vrienden bent u 2,5 uur lang bezig om iets moois te creëren waarbij een ieder zijn creativiteit kwijt kan en u samen aan tafel zit. Gesprekken komen makkelijker op gang als men met iets bezig is. Uiteraard is het mogelijk deze workshop verder uit te breiden met een andere activiteit, een heerlijke lunch of uitgebreid diner. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.


Let op, aangezien u met verf bezig bent raden wij u aan oude kleding mee te nemen voor tijdens de workshop!

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   15 personen

   Tijdsduur

   2.30 uur

   Prijs

   € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)

   € 37,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 35,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 33,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   Professionele begeleiding
   Klomp 1 p.p.
   Gebruik van schildermaterialen en schort voor deelnemers