0229-757080

Workshop Naakt Model Tekenen!

(0)

vanaf

41,50

p.p. excl. BTW

Workshop Naakt Model Tekenen!
 • Vrijgezellenuitjes Schagen
 • Workshops Schagen

Omschrijving

Hoe zou u reageren als er in eens een naakte man of vrouw verschijnt, en u deze uitvoerig moet bestuderen? Want als u deze persoon moet vastleggen op wit papier, dan dient u alle lijnen en vormen correct aan te houden! Tijdens deze bijzondere workshop gaat ons naakt model daadwerkelijk geheel uit de kleren en gaat u onder begeleiding van een echte kunstenaar (en het nodige gegiebel) aan de slag tijdens deze workshop naakt model tekenen Schagen! 

Ontvangst

Uw groep komt nietsvermoedend binnen op een locatie in Schagen. In de zaal staan de tekenmaterialen al klaar. Maar wat gaan we tekenen? We starten de workshop als een gewone workshop, tot ons naaktmodel binnen komt lopen!

Naakt Model Tekenen Schagen!

Dat is even schrikken? Of juist niet? In ieder geval is dit het begin van een hilarische middag. De tekendocent neemt het woord en geeft een korte introductie waar (en waar niet) u op moet letten tijdens het bestuderen van het model. Als eerste gaat u op grote vellen papier met houtskool de contouren maken. Lukt het u om de juiste vormen en verhoudingen zichtbaar te krijgen? Geen nood want onze docent helpt u met het begin en geeft u een goed uitgangspunt. In maximaal 2 uur tijd tekent u het naaktmodel van top tot teen. Ondertussen geeft de docent u uitleg over verschillende tekenstechnieken en stijlen.

Uiteraard is het mogelijk zowel een mannelijke als vrouwelijk naaktmodel te schilderen. We eindigen bij de locatie met een glaasje bubbels om na te genieten van deze mooie kunstwerken. Deze hilarische middag zorgt voor een hoop lachende gezichten, maar geeft ook een beeld hoe creatief u bent. Liever het model schilderen in plaats van tekenen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Deze fantastische workshop naakt model tekenen Schagen is overigens verder uit te breiden met een andere activiteit, een heerlijke lunch of uitgebreid diner. Voor meer informatie over deze workshop of eventuele uitbreidingsopties neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   15 personen

   Tijdsduur

   2.30 uur

   Prijs

   € 47,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)

   € 46,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 43,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 41,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Professionele begeleiding
   Materialen Workshop Naakt Model Tekenen
   Naaktmodel (mannelijk of vrouwelijk)
   Glaasje bubbels ter afsluiting